Izlash

E
Eren Y.
3-darajadagi shahar bilimdoni
17 -iyul 2025
Zerzevan Restoran’a ilk kez geldik, açıkçası beklentimizin çok üzerindeydi. Ortam inanılmaz şık ve huzurlu. Mezopotamya esintili dekorasyonu, hem tarihi hem de modern dokunuşlarla çok başarılı. Kaburga dolması ve içli köfte kesinlikle favorimiz oldu, lezzetler çok özgün ve malzemesi boldu. Mezeler taze ve sunumlar çok özenliydi. Servis ekibi güler yüzlü ve ilgiliydi, özellikle yoğunluğa rağmen her isteğimizle yakından ilgilendiler.
M
Mustafa Ç.
7-darajadagi shahar bilimdoni
25 -oktabr 2025
Bizim için çok önemli bir günde özel odada çok güzel bir akşam yemeği yedik. Hizmet ortam yemekler kusursuzdu. Her zaman rahatlıkla ailemle giderim. Teşekkürler Zerzevan ailesi.
Ömer Rıdvan Yiğit
8-darajadagi shahar bilimdoni
14-yanvar
Gerçekten kaliteli bir yer tek eksisi vale denen kişilerin vale ücreti olarak bahşiş kabul etmeyip 200 TL isteyip fiş vermemesi. Resmen haraç kesiyorlar. Sarımsaklı kuzu tava mükemmeldi.
A
Atila G.
7-darajadagi shahar bilimdoni
1 -yanvar 2025
Kaburga dolması çok lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.. Servis ve hizmet harikaydı, çalışanlarına teşekkür ederim, yeni yıllarını kutlarım..
O
Onur K.
11-darajadagi shahar bilimdoni
8 -mart 2025
Güneydoğu yemekleri için başka yer aramaya gerek yok. Yemekler lezzetli, mekan keyifli..
Suna Akbaba
3-darajadagi shahar bilimdoni
25-fevral
Yemegimden cikan porselen parcasi lcin magduriyetimizi gidermek icin ucretsiz iftar da agirlamak istediklerini soylediler ,Eşim ile birlikte gittik ,fakat benden ucret almayacaklarini soylemelerine ragmen benim ucretimin yarısını yine aldılar,mesele ucret degil verilen sözün tutulmamasi ,boyle bir isletmeye yakismayan davranislar ,kimseye tavsiye etmeyecegim bir yer .
B
bülent çallı
4-darajadagi shahar bilimdoni
4 -noyabr 2025
Hayet güzel bir restoran çalışanları güler yüzlü yemekleride gayet lezetliydi
Ufuk Ufuk
21-yanvar
Harika bir mekan. Tebrikler. İş yemekleri için ideal bir ortam.
D
Demirhan Yılmaz
14 -mart 2025
Ramazan ayında servisi maalesef iyi değil
Aygül Zeyrek
6-darajadagi shahar bilimdoni
21 -yanvar 2025
Aşırı pahalı ikramları çok sınırlı merakımıza yenik düştük ancak lezzet olarak bile aspavalardan bir farkı yok
F
Fatih Tarım