Izlash

Relevantlik bo‘yicha
Suat Șahin
4-darajadagi shahar bilimdoni
7 -oktabr 2025
Birkaç gün önce dolu vatan computer şubesinden iki farklı ürün aldım Gittim kendimi seçtim kendim beğendim kendim kasaya gittim hiçbir şekilde hiçbir personel benimle ilgilenmedi hepsinin ellerinde bir telefon Hepsi online bir oyundalar İçeri girinene ne bir hoş geldin ne bir Güleryüz üne bir iyi günler yok Daha önceden de bu şubeden farklı bir ürün almıştım yine sıkıntılı ayrılmıştım personel sorununu. Bu Yorumu birkaç kez yazmama rağmen hiçbir şekilde yayınlamadılar. Öncelik ile mağaza sorumlularıni daha sonra da personelin hal hareket ve davranış bir müşteriye nasıl karşılanır nasıl bir güler yüz öğretilmesini talep ediyorum hepsinin aklı bir kayış havada hepsini ellerinde bir telefon Instagram ve online oyundalar Daha ilginci ise aldığım ürünün bir tanesinde şeffaf bant şeklinde bir güvenlik şeriti vardı muhtemelen kasadaki personel bunu sökmeyi unuttu çıkarken alarm ötmeye başladı arkamdan bir tane personel bir sorumlu gelip de beni durdurmadı demek ki güvenliğe açık bir durum bunun da değerlendirilmesini talep ediyorum iyi günler iyi online oyunlar oynamaklar
Can Öztürk
15 -noyabr 2025
Çok güzel donanımlı herşey elinin altında.Dudullunun en KALİTELİ mağazası diyebilirim,hem de açık ara.Umarım Dudulluyu terk etmezler.
Hüseyin Biltekin
20 -iyul 2025
Güzel yer aradığınız herşeye bulabilirsiniz
Burak Kırtasiye
28 -iyul 2025
Kurumsal firma daima güven verir.
İsmail Yıldız
5-darajadagi shahar bilimdoni