Izlash

Relevantlik bo‘yicha
Murat Şengün
25-darajadagi shahar bilimdoni
30-yanvar
Etrafındaki diğer isim yapmış pastane- cafe benzerleriyle ; lezzet ve ürün kalitesi olarak rahatça yarışabilecek bir mekan. Temiz ve tertipli Ürünleri güzel,lezzetli ve lüks Bir tek eksiği ; çalışanlara kurumsal açıdan yetersiz ve acemi.. bir tek buna dikkat edilmeli. Diğer herşeyi fiyat dahil dengeli ve yeterli Tebrikler.
Serhan Avcı
7-darajadagi shahar bilimdoni
11 -oktabr 2025
Bu pastaneye 3 kere gittim. Arkadaşlarımla sohbet edip çay içmek için her seferinde aynı şeyi yaladım. 6çay içmişsek 8 çay almak istediler. 8çay içmişsek 10 çay almaya çalıştılar. Hep fazladan 2 çay yazıyorlar. Temiz ürünleri güzel bir pastane. fakat çalışanların kusurunu düzeltmedikleri için kendi adlarını lekeliyorlar. Giderseniz kasadaki dijital adisyona mutlaka dikkat edin.
A
altan k.
9-darajadagi shahar bilimdoni
28-aprel
Dükkana girince sıcak ilgi ve muhteşem pastalar. Doğumgünü pastası için başka yer aramayın. Meyveli pasta favori.
DERYA KARADENİZ ACAR
2-darajadagi shahar bilimdoni
29 -dekabr 2025
Dursun Bey ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederim. RE/MAX DEHA Ofisi olarak etkinliğimiz için pasta siparişi verdik tam zamanında ve çok lezzetli olarak teslimat gerçekleştirdiler. Mutlu, sağlıklı seneler diliyorum. Derya Karadeniz Acar / Gelişim Koçu
Y
Yeliz Ç.
4-darajadagi shahar bilimdoni
29 -aprel 2025
Pastaları ve fıstıklı profiterollü çok güzel
S
Sercan K.