Izlash

Relevantlik bo‘yicha
Melek Yılmaz
2-darajadagi shahar bilimdoni
24-iyun
Müşteri Memnuniyeti Sıfır Satın aldığımız çamaşır makinesi ilk günden beri arızalı çıktı. Makine kendi kendine açılıp kapanıyor, programlar arasında geçiş yapmıyor ve arka kısmından su kaçırıyordu. Durumu video ve mesajlarla defalarca bildirmemize rağmen çözüm üretmek yerine son derece ilgisiz ve saygısız bir tavırla karşılaştık. Üstelik attıkları mesajlarda “Paranız varsa gidin sıfır alın” gibi müşteriyi küçümseyen ifadeler kullandılar. Daha sonra bu mesajları her iki taraftan da silmeye çalıştılar. Ben onların seviyesine inip aynı üslupla cevap vermedim ancak böyle bir yaklaşımın kabul edilebilir olduğunu da düşünmüyorum. Google yorumumu kaldırmam karşılığında makineyi değiştireceklerini söylediler. Yeni makineyi getirmeden ve sorunun gerçekten çözüleceğine dair güven vermeden yorumumu kaldırmamı istemeleri de ayrıca düşündürücü. Bir müşteri olarak yaşadığım mağduriyeti paylaşmak en doğal hakkım. Satış sonrası destek, iletişim ve müşteri memnuniyeti konusunda yaşadığım deneyim maalesef tamamen hayal kırıklığı oldu. Sorun çözmek yerine yorum kaldırmaya odaklanmaları her şeyi özetliyor. Gerekirse yasal yollarla hakkımı arayacağım.
C
CemMDrc D
5-darajadagi shahar bilimdoni
12 -may 2025
İlgili arkadaşlar. Kayınvalideye Çamaşır makinası ve Buzdolabı aldık, sorunsuz bir şekilde getirip teslim ettiler. Piyasaya göre gayet uygun.
Tashkilot javobini ko‘rish
Hasan Koç
2-darajadagi shahar bilimdoni
10 -sentabr 2025
Arkadaşlar kesinlikle alışveriş yapmayın ben 100 binliralık alışveriş yaptım aldığım bütün herşey 10 gün içinde arıza yaptı ve gelip bacak diye oyalıyorlar benim canım yandı sizinki yanmasın