Izlash

Relevantlik bo‘yicha
Валерия
9-darajadagi shahar bilimdoni
22 -iyul 2025
В окрестностях лучший кофе именно здесь, капучино крепкий и насыщенный с плотной пенкой, как и ожидаешь ☕️
bora d.
8-darajadagi shahar bilimdoni
8 -mart 2025
Çikolata soslu Creme brulee yedim ama tatlının kendisinin tadı anlaşılmıyor sosu oldukça yoğun. İkisi ayrı ayrı lezzetliydi diyebilirim. Ibiza ve Anna pavlova da yedik onlar da lezzetliydi ama sokakta oturup soğuktan perişan olduk. Isıtma konusunu çözmeleri lazım. Mekanın girişindeki sıra hariç sokakta oturanlar sahipsiz kalıyor. Yer değişikliği yapacaklardı mekan sahibi dedikleri birileri sıramızı aldı. Yediğim içtiğimden de sohbet muhabbetten de bişi anlamadım. Sadece lezzete gitmiyoruz sonuçta bütün olarak ele almak lazım. Demek ki neymiş bir kere daha anladık ki sosyal medya reklamına inanmamak lazımmış.
АРТЁМ
8-darajadagi shahar bilimdoni
10 -aprel 2025
Десерты очень вкусные, чай вкусный, цены выше среднего, место молодежное.
Eylül kaderoglu
6 -fevral 2025
sevgilim ile beraber geldik oldukça güzel ve şık bir cafe olduğunu düşünüyoruz tatlıları ve kahveleri de oldukça güzeldi sevgiliminkinin yarısından çoğunu bile ben yedim 😅 cok tatlı bir mekan artık bizim cafemiz olduu
B
Berk Aktaş
22 -oktabr 2025
Çok güzel bir cafe tatlıları mükemmel kahveleri oldukça taze hiç mi kötü yanı yok derseniz var çok kalabalık olması ve masalarının küçük olması diyebilirim onun dışında memnun kalmayacağınız bir yanı yok.
A
abdullah beşer
5-darajadagi shahar bilimdoni
24 -noyabr 2024
Herşeyi işe mükemmel bir işletme personeller güler yüzlü tatlıları çok lezzetli Bu işin hakkını veriyorlar
Павел Литвин
Creme brulee 👍🏻
А
Амантай А.
16 -avgust 2025
Kadıköydeki çok güzel bir yer
Ali Akyıl
17 -mart 2025